ÅGOTNES

Solidenergy AS har i dag et senter for overflatebehandling og vedlikehold. På Ågotnes, ved CCB basen. Vi utfører komplett overflatebehandling og PTFE coating (PolyTetraFluoroEthylene) (Xyland).

Vi utfører også metallisering med Zink og Aluminium, samt alle typer brannisolering.

Overflatebehandling

På overflatesenteret har vi 2 stk blåsehaller, med gjenvinning av stålsand som rommer ca 1000 m3 og en for gjenvinning av mineralsk sand på ca 600 m3. Videre har vi 3 stk malerhaller på 1700 m2, 1200 m2 og 800 m2. vi kan derfor utføre store og mindre konstruksjoner, under kontrollerte forhold for kvalitet og leveringstid.

Anlegget ble i 2005 oppgradert med en ny blåsehall og malehall. Kvaliteten på disse hallene samt utstyr er over de krav som stilles i dag med hensyn til HMS og miljø.

Vi har i tillegg et stort uteareal med god lagringsplass samt laste og lossemuligheter for store kjøretøyer, og et inne lager på 1000m2 for inspeksjon og tørking før overflatebehandling.

PFTE Coating / Xylan

For PFTE coating har vi en egen ny moderne isolert hall som rommer ca 3000m2. De operasjoner som kreves for PFTE coating gjøres under samme tak. I denne hallen har vi installert fosfat bad som har en kapasitet på 7000 ltr. Blåsehallen er ca 200m2.

Vi har tre ovner på 32m3, 6m3 og 1m3. Disse effektiviserer gjennomløpstiden etter størrelsen på produktet som skal behandles. 

Videre er det installert to lakkbokser hver på ca 300m2. Lakkboksene er moderne, stor kapasitet og kvalifisert avsug for 30 000m3 pr time.

Vi fokuserer på HMS hver dag, med orden og ryddighet som en viktig del av dette. Vi ønsker å gi kunden den beste kvaliteten hver dag.  

Driftsleder Ågotnes

Ta kontakt for en prat!

Espen Aarbakke
Avdelingsleder Ågotnes