KARRIERE

Solidenergy AS er en ledende aktør innen overflatebehandling, stillas og isolering. 49 år i bransjen har gitt oss en unik kompetanse og en sentral markedsposisjon. Våre markeder er innen olje/gass, fornybar energi, infrastruktur, industri og overflatesentre.
Solidenergy er blant de største selskapene i Øygarden, men vår aktivitet strekker seg over hele landet og også utenfor landegrensene.
Vi tilbyr spennende stillinger med gode utviklingsmuligheter. Vi har et godt og uformelt arbeidsmiljø og ønsker å ha deg med i teamet!

Vil du bli lærling hos oss?

Vil du være med på laget og videreutvikle Norges eldste korrosjonsentreprenør?
Vi trenger deg og din kompetanse!
Som lærling hos oss får du en variert opplæring og utfordrende oppgaver. Vi setter opp en plan sammen med deg som oppfyller kravene i den offentlige læreplanen. Hos oss blir du en del av et godt arbeidsmiljø med høy fagkompetanse og får din egen veileder som følger deg gjennom læretiden. Bedriften tilbyr konkurransedyktig lønn, både i læretiden og som fagarbeider hos oss.

Ta kontakt om du lurer på noe.

Karriere, Spennende oppgaver
Karriere, Spennende oppgaver

Ledig stilling

Er du en erfaren overflatebehandler som vil jobbe i rotasjon i våre spennende prosjekt på landanlegg, industri, offshore og i kraftbransjen?

Drømmer du om fast jobb med utviklingsmuligheter i et tradisjonsrikt selskap?

Close Menu