OVERFLATEBEHANDLING

Solidenergy utfører i dag overflatebehandling iht alle spesifikasjoner og krav fra kunder, myndigheter og leverandører.

Vi har utviklet en robot for sandblåsing, spyling og inspeksjon av innvendig i rør, dette for å kunne utføre bla. sandblåsing
på en teknisk- og kostnadseffektiv måte.

Ta kontakt hvis du ønsker mer informasjon om dette.

UHT Rengjøring

En stor andel av personellet til Solidenergy AS er sertifisert for utføring av rengjøring med UHP 2000-4000 bar. Vi disponerer en stor og moderen utstyrspark innen UHP 2000-4000 bar maskiner. Etter mange års erfaring har vi utarbeidet gode rutiner og prosedyrer for utførelse av UHT rengjøring. Vi har operatørene i fokus med riktig opplæring og trening for alle operasjoner

Metallisering

Solidenergy AS utfører metallisering med lysbue og gass. Vi påfører zink, aluminium og andre metaller iht systemer og krav. Alt arbeid utført leveres med godkjent dokumentasjon. Vi har en stor og ny utstyrspark med både 300 og 600 ampere lysbueapparater. Solidenergy AS har og løsninger for oppsamling og deponering av metalliseringsstøv.

PFTE / Xylan /Eversilk

Solid Vedlikehold tilbyr PTFE coating eller mer kjent som xylan behandling av utsatte deler innen subsea utstyr og bolter. Xylanbelegg forlenger levetiden og reduserer totale driftskostnader. Xylan overflatebehandling har vært brukt i offshoreindustrien i over 30 år og gir mange fordeler. Områder utsatt for korrosjon eller kjemisk påvirkning får lengre levetid, mindre vedlikehold og derfor kortere driftsavbrudd.

Brannisolering

Solidenegy As er en godkjent bedrift for utførelse av alle typer PBB. Vi har en stor utstyrspark og leverer tjenester til alle typer prosjekt. Alle våre operatører som påfører PBB har sertifikater, samt lang erfaring. Vi har bygget opp et godt renomme gjennom våre mange prosjekter, med meget gode tilbakemeldinger fra våre kunder.

SANDBLÅSING VED BRUK AV ROBOT