“Du skal ikke tro, du skal vite”
Anved Sr

Solidenergy AS er i dag en av Nordens eldste korrosjonsentreprenør. Etablert i 1973 av gründer Anved Aarbakke Sr, begynte Solidenergy sin virksomhet på kaiene langs vestkysten av Norge.

Fra 2009 tok andre generasjon Aarbakke over som adm direktør, noen han fremdeles er.

Bedriften har i dag over 500 motiverte maskin & industrimalere, stillasbyggere samt PBB utførende personell. Vi har flere ledere med Frosio Inspektør status og bedriften har fokus på faglig oppgradering av sine ansatte ved bruk av både eksterne og interne kurs. Som en del av vårt opplæringsmiljø har bedriften et tett samarbeid med Hordaland Fylkeskommune.

HMS / KS ligger sentralt i vår organisasjon og bedriften arbeider kontinuerlig for å forebygge ulykker og skader i tillegg til å kvalitetssikre at arbeidet er fagmessig utført. Solidenergy er nå sertifisert iht. ISO 9001:2000 og 14001 standard, som er en del av vår strategi om å være en seriøs og konkurransedyktig aktør i markedet for ISO fagene.

Erfaring gjennom 49 års sammenhengende virke i bransjen har gitt oss en unik innsikt og kunnskap. Solidenergy AS har sammen med sine samarbeidspartnere ført an i den rivende utviklingen som har vært i bransjen, og er i dag en trendsetter både innen produkt- og teknologiutvikling og ikke minst i utvikling av menneskelige ressurser.

Vi betjener i dag rammekontrakter på Norsk sokkel, og har ca. 90% av det norske markedet innen overflatebehandling av rør, og turbiner i vannkraft.

Videre fremgang krever at vi til enhver tid er i stand til å utvikle oss i takt med våre samarbeidspartnere. Derfor jobber vi for å styrke vår posisjon som en kompetent, nytenkende og forandringsdyktig organisasjon. Våre kunder skal oppleve entusiasme, engasjement og at vi stadig finner mer kostnadseffektive arbeidsmetoder og produktløsninger.

Velkommen til å bruke oss.